Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Centrum / Skolgatan 20C

Längtar ni efter att bo mitt i City med tillgång till lugn och grön innergård? Välkommen till denna luftiga 2:a om hela 62,6 kvm, helrenoverad 2012 och med stor balkong i söderläge och hiss. Lägenheten består av en luftig och välkomnande hall ochett väl tilltaget badrum med stora kakelplattor i skiftande brunt och grått, golvvärme, kommod i mörkbetsat trä och duschplats i frostat glas. Vidare finns ett mycket stort sovrum med bra garderobsförvaring, ett luftigt vardagsrum samt ett modernt kök med klinkergolv, köksinredning i ljus ek och svart, vitkaklat ovanför arbetsbänk, inbyggd ugn och micro, diskmaskin, induktionshäll, modern fläktkåpa och stor matplats för 4-6 personer och utgång till balkong. Suveränt läge på Skolgatan med allt vad City kan erbjuda ett stenkast bort, fina promenadstråk intill Fyrisån, ett flertal restauranger i direkt närområde och Resecentrum inom några få minuters promenad. Stabil bostadsrättsförening med bredband från Comhem inräknat i avgiften. Välkommen hem till Skolgatan!

Uppsala / Centrum
Skolgatan 20C
Final price: 2 930 000 kr
Enclosed: 62,6 kvm
Community fee: 2 944 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Skolgatan