Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Sävja / Smålandsvägen 44

Med ett utmärkt läge i barnvänligt område ligger detta trevliga bostadsrättsradhus med kakelugn. På radhusets framsida, vid entrén, finns en stenbelagd uteplats där du kan fånga solstrålarna på förmiddagen. Senare under dagen kan du njuta av altanen, husets andra uteplats mot trädgårdssidan, där barnen även kan leka på de gemensamma gräsytorna. Radhusets entréplan har ett trevligt vardagsrum med kakelugn, kök med stor matplats intill fönstret samt ett badrum. En trappa upp finns husets mer privata del med tre bra sovrum, ett med stor fönsterförsedd walk in closet (kan göras om till ett litet sovrum/arbetsrum), samt ett badrum med tvättmaskin. I närområdet finns stora härliga strövområden i naturreservatet Lunsen, samt närhet till bad och rekreation vid sjön Ekoln. Det finns flera förskolor samt grundskola upp till åk. 9. Välkommen på visning!

Uppsala / Sävja
Smålandsvägen 44
Final price: 1 595 000 kr
Enclosed: 95 kvm
Community fee: 6 702 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1-2
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Smålandsvägen