Snorrevägen 3

Snorrevägen 3

Slutpris

5 300 000 kr


Gamla Uppsala— Uppsala

Snorrevägen 3


Slutpris
5 300 000 kr

Gamla Uppsala— Uppsala

I omtyckta och barnrika Gamla Uppsala ligger denna stora, utbyggda villa om hela 236 kvm och 9 rok varav 5 bra sovrum! Huset har ett mycket grönt och fint läge på lummig och insynsskyddad hörntomt i slutet av lugn återvändsgata.
I entréplan finns ett stort och luftigt vardagsrum med stora glasytor och öppen planlösning mot kök med köksö, ett allrum med fungerande kakelugn och bibliotek/sovrum. Vidare finns två våtrum med dusch/wc, varav det ena är helt nyrenoverat 2016, bastu, tvättstuga samt ytterligare 3 bra sovrum. Övervåningen består av ett stort allrum med tak öppet till nock, två stora sovrum, klädkammare/förråd, separat wc och en underbar balkong med kvällssol.
Den ostörda trädgårdstomten består av en plattlagd uteplats på baksidan, ett flertal fruktträd och skyddande buskage. På framsidan finns en mindre träaltan, gräsmatta och stenläggning med sol på morgon och förmiddag.
Goda parkeringsmöjligheter tack vare garage, vidbyggd carport och biluppställningsplats framför garage/carport. Suveränt läge med närhet till skola, förskola och Gamla Uppsala högar. Kort bilavstånd till stora matbutiker och E4:ans påfart.
Denna villa har ett mycket fint läge, suveräna ytor och fantastiska möjligheter att skapa det hem Ni vill ha.
Välkommen hem till Gamla Uppsala!


Boarea
188 kvm
Driftkostnad
47 974 kr/år
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2016-10-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.