Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Fålhagen / S:t Göransgatan 31 B

Välkommen till en mycket ljus och fin 1,5:a med solig balkong i attraktiva Fålhagen! Här möts du av vacker 30-tals charm såsom fiskbensparkett, trägolv, höga golvsocklar och spegeldörrar. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning, direkt i anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum samt en praktisk klädkammare. Vidare finner du ett kök med bevarade originaldetaljer och rejäl matplats som inbjuder till umgänge i köket. Från köket tar du dig vidare till ett halvrum som idag disponeras som ett vardagsrum men som även skulle fungera utmärkt som ett sovrum med arbetshörna. Nästa rum du kliver in i erbjuder ljus och härlig rymd tack vare det stora fönsterpartiet och utgång till balkongen där kan du kan avnjuta många soltimmar. Perfekt boende för dig som vill bo i en välskött fastighet med en trevlig, grönskande innergård med grillmöjligheter. Här bor du med bekvämt gångavstånd till Resecentrum och city. Kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitet.

Uppsala / Fålhagen
S:t Göransgatan 31 B
Final price: 1 895 000 kr
Enclosed: 47 kvm
Community fee: 2 666 kr/mån
Rooms: 1,5 rum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / S:T Göransgatan