Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Centrum/Rackarberget / S:t Johannesgatan 36 C

Välkommen till trivsam 1:a med fransk balkong. Här bor ni i ett utmärkt läge med absolut närhet till universitet och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker inom ett bekvämt gångavstånd. Här erbjuds en väldisponerad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trevligt boende med en välkomnande hall i entré, ett fräscht badrum samt ett funktionellt kök med bardel. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med utsikt från den franska balkongen. I vardagsrummet finns ett diskret sängskåp som kan lämnas kvar om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i vindsförråd. Lägenheten är belägen i ett bra läge i en modern fastighet med gemensam balkong samt hiss från markplan upp till vind. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat den 2016-04-26). I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) samt internet. I huset finns tvättstuga samt sopåtervinningsstation. Här bor ni i ett perfekt läge nära universitetet, nationslivet, livsmedelsaffär och restauranger. Välkommen på visning!

Uppsala / Centrum/Rackarberget
S:t Johannesgatan 36 C
Final price: 1 640 000 kr
Enclosed: 33 kvm
Community fee: 2 557 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / S:T Johannesgatan