Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Centrum / S:t Persgatan 23 A

Centralt, modernt & attraktivt

Mycket centralt, modernt och attraktivt boende, endast ett par kvarter från Resecentrum, Uppsala konsert & kongress och hela city. Byggnaden uppfördes 2004 och har moderna och praktiska lösningar och egenskaper vilket t.ex. utmärks av det stora badrummet, hiss från garaget direkt till våningsplanet och den goda ljudisoleringen. Lägenheten har ett fint kök, ett större och ett mindre sovrum, klädkammare, stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk samt ett vardagsrum med utgång till en varm- och ljudisolerad inglasad loggia. Föreningens vackra innergård är en skyddad oas mitt i staden, här finns grillplats, trädgårdsmöbler, sandlåda mm. Garageplats kan f.n. fås inom 3 månader. Föreningen har god ekonomi och under 2016 har 3 månader varit avgiftsfria.

Uppsala / Centrum
S:t Persgatan 23 A
Final price: 3 350 000 kr
Enclosed: 78 kvm
Community fee: 4 258 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / S:T Persgatan