Stabby Allé 11E

Stabby Allé 11E

Slutpris

1 820 000 kr


Luthagen / Stabby— Uppsala

Stabby Allé 11E


Slutpris
1 820 000 kr

Luthagen / Stabby— Uppsala

Fullt utrustad 1:a på gaveln

Välkommen till en stilren och yteffektiv lägenhet om 32 kvm i nyproducerad fastighet från 2015. På andra våningen hittar ni denna lägenhet längst ut på loftgången som med gavelläget inger en lugn atmosfär utan några förbipasserande grannar. Den ljusa lägenheten med fönster i tre väderstreck disponeras enligt följande: Hall, duschrum, kök, rum och sovdel. Köket erbjuder all teknisk utrustning och i det helkaklade duschrummet finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

I månadsavgiften, 2 293 kr, ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband, telefoni, vindsförråd, cykelparkering samt tillgång till föreningens gemensamhetsutrymmen. Bo i Brf Living, en ny förening som erbjuder 1:or á 32 kvm. Det finns bil- och cykelparkeringar, varav en numrerad cykelparkering medföljer varje lägenhet, och det är separat kö till bilplats.

I norra Luthagen kommer ni trivas med kort avstånd till city och stadspulsen samt fina grönområden inpå husknuten. Här finns Mimmi Ekholms plats inom kort promenadavstånd med fullt serviceutbud (mataffär, apotek, restauranger). Med bra kommunikationer når ni alla Uppsala universitets institutioner, Ekonomikum som ligger närmast finns på 850 m avstånd!

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
32 kvm
Avgift
2 293 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-12-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.