Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Luthagen / Sturegatan 15 B

Optimalt planerad 3:a högst upp i huset med takterrass

Välkommen till Luthagen och denna centrala 3:a högst upp på fjärde våningen med stor takterrass! Här får Ni en smart planerad lägenhet som renoverats med varsam hand i tidstypisk stil. Lägenhet disponeras enligt följande: två sovrum, vardagsrum, kök, duschrum, hall och en stor terrass i söderläge och utsikt mot domkyrkan. Den ytterst välplanerade lägenheten som erbjuder stora fönster och högre takhöjd inger en härlig rymd och gott ljusflöde. HSB Brf 11 Ottar är en lågt belånad förening med mycket god ekonomi. I månadsavgiften på 3 399 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och två förråd. Föreningen har flera gemensamma utrymmen såsom innergård, takterrass, cykelrum, tvättstuga, bastu samt gästlägenhet som medlemmarna får disponera utan extra kostnad. Innergården med fina planteringar och stensatt uteplats ligger avskilt utan insyn. Här finns grill och möbler och på föreningens gemensamma takterrass finns förutom bord och stolar även solstolar. Flytta till Luthagen, ett av Uppsalas mest eftertraktade lägen med flertalet parker, vårdcentral, BVC, Fyrishov, dagis, skolor samt välsorterade livsmedelsbutiker i närheten och med promenadavstånd till city. Här är ett boende som passar de flesta med goda träningsmöjligheter, shopping, restauranger och service. Från lägenheten har ni gång- och cykelavstånd till city om ni inte tar stadsbussen som går utanför på Luthagsesplanaden. I närheten ligger Nelins matvarubutik, Luthagens livs och flertalet restauranger med några minuters promenadavstånd från huset. Det är även nära till stora delar av Uppsalas studentnationer och Uppsala Universitet, till exempel ekonomikum och de juridiska enheterna. Välkommen på visning, välkommen hem!

Uppsala / Luthagen
Sturegatan 15 B
Final price: 2 550 000 kr
Enclosed: 57,5 kvm
Community fee: 3 399 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Sturegatan