Svartbäcksgatan 18 A

Svartbäcksgatan 18 A

Slutpris

6 000 000 kr


Centrum— Uppsala

Svartbäcksgatan 18 A


Slutpris
6 000 000 kr

Centrum— Uppsala

Exklusiv våning i 3-plan med bästa läge på Svartbäcksgatan i Uppsala city, anno 1809!

Vid en av Uppsalas mest eftersökta adresser söker nu denna utsökta sekelskiftesvåning i 3-plan nya ägare! Här erbjuds ett centralt läge i en representativ fastighet anno 1809.

Vill ni bo mitt i city och samtidigt söker ett boende med lugn atmosfär så har ni hittat rätt! Här finns allt inom ett och samma kvarter. Denna townhouse-inspirerande våning erbjuder en intressant historia och tidstypiska detaljer blandat med moderna och smakfulla lösningar. Välkommen till en sekelskiftespärla i toppskick där charmen bevarats.

Bostaden välkomnar med en egen ingång i markplan. I entréplanet finns hall, gäst-WC, vardagsrum och till höger från hallen finner ni ett stort och elegant kök. Entréplanet erbjuder goda sällskapsytor och vardagsrummet rymmer en vacker kakelugn.
Mellersta våningsplanet disponeras enligt följande: Två väl tilltagna sovrum varav båda har renoverats och inretts. Sovrum 1 har ett platsbyggt sovloft med inbyggda garderober/förvaring nedanför och en skateboardramp/rutschkana i vinkel. Sovrum 2 har inretts med smart garderobslösning som en walk-in-closet bredvid sovdelen. Det helkaklade duschrummet är smakfullt renoverat med detaljrika interiörer.
Översta våningen, vindsvåningen, med synliga takbjälkar och takfönster erbjuder två sovrum/allrum.


Boarea
118 kvm
Avgift
4 641 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1-3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.