Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Sunnersta / Sveddvägen 13 A

Fristående bostadsrättsradhus med villakänsla!

Välkomna till detta mycket trevliga och fristående bostadsrättshus i 2 plan med stora glasade ytor och några rum med tak upp till nock. Kök med ljus skåpinredning, matplats för 4 personer och utgång till trallbelagd uteplats med gott om sol. Vardagsrum med parkettgolv, tak upp till nock, stora och höga fönster vilka ger mycket ljusinsläpp. Renoverat duschrum med kakel, klinker, wc och duschplats. Sammanlagt 3 sovrum varav ett i entréplan och de övriga 2 på övre plan. Allrum passande som TV-/arbets-/sovrum med dubbla glasdörrar. Fibernät. I föreningen finns stor uppmöblerad gemensamhetslokal för fester, kök, gym, bastu, gästrum till föreningsmedlemmarnas gäster, jordkällare, biljardbord och tvättstuga. En aktiv förening i hjärtat av Sunnersta.

Uppsala / Sunnersta
Sveddvägen 13 A
Final price: 3 250 000 kr
Enclosed: 110,3 kvm
Community fee: 6 346 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Sveddvägen