Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Stabby/Luthagen / Tiundagatan 47

Gavelläge samt balkong i naturskönt läge

Välkommen till denna välplanerade tvåa belägen på husets gavel med balkong i soligt och naturskönt läge. Direkt närhet till Stabbyskogens elljusspår samt kort gångavstånd till Mimmi Ekoholms Plats där ni finner service som exempelvis gym, mataffär, apotek, restaurang samt café. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen samt stor fönsteryta som ger generöst ljusinsläpp. I sovrummet finns flera integrerade garderober och här får ni enkelt plats med dubbelsäng. Från sovrummet samt hallen nås köket. Köket har plats för matbord och ovanför diskbänken finns stort fönster med vacker utsikt. Helkaklat och stamrenoverat badrum från 2003 utrustat med badkar. Stabil förening utan planer på omfattande renovering de kommande åren och som har en relativt låg skuldsättning/kvm. Populärt och trevlig område med direkt närhet till naturen samt med gång-/cykelavstånd till bl.a. Ekonomikum och Uppsalas Stadskärna. Välkommen hem!

Uppsala / Stabby/Luthagen
Tiundagatan 47
Final price: 1 895 000 kr
Enclosed: 59 kvm
Community fee: 2 833 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Tiundagatan