Search Menu
Såld

Uppsala - Kapellgärdet / Torngatan 2

Öppen tilltalande planlösning och två balkonger

Välkomna till en mycket fin och välplanerad 3:a bekvämt belägen i hus med hiss på populära Kapellgärdet. Den tilltalande planlösningen fördelar sig på välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter, välutrustat kök och vardagsrum i ett med utgång till stor inglasad balkong i västerläge, två sovrum varav det ena med skjutdörrsgarderob och utgång till balkong samt fint helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Trevlig innergård med grillmöjligheter, utemöbler och lekredskap för de yngre. I källaren, som nås med hissen, finns garage, cykelförråd och barnvagnsförråd. Här bor du centralt med närhet till Vaksalatorg, UKK, all tänkbar service i affärshuset Kvarnen, träningsanläggningar och resecentrum. Välkommen på visning!

Uppsala / Kapellgärdet
Torngatan 2
Final price: 3 150 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Community fee: 4 245 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 5
Sold: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Torngatan