Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Ekeby / Torshavnsgatan 10

Välkommen till denna ljusa gavel-3:a med stor balkong som erbjuder sol i stort sett hela dagen! Här bor ni i ett barnvänligt idylliskt område nära city men ändå alldeles intill natursköna Ekebydalen! Lägenheten har en tilltalande planlösning och genomgående ljusa ytskikt. Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med både avhängnings- och förvaringsmöjligheter, kök med en rejäl matplats för sex personer, två väl tilltagna sovrum, varav ett med stor klädkammare som idag disponeras som arbetsrum. Vardagsrum med härligt ljusflöde tack vare generösa, vackra fönsterpartier och utgång till den soliga balkongen som vetter mot en grönskande gård. Rymligt helkaklat badrum med ett tvättutrymme intill. I Ekeby bor ni nära skola, förskolor, vårdcentral, mataffärer, tennisbana och gym. Täta bussturer och fina cykelvägar till City.

Uppsala / Ekeby
Torshavnsgatan 10
Final price: 2 550 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Community fee: 6 332 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Torshavnsgatan