Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Sunnersta / Trasthagsvägen 4 E

Det perfekta huset för barnfamiljen! Eftertraktat, modernt gavelradhus byggt 2012 med låg driftskostnad suveränt beläget på barnvänlig gård med Bullerbykänsla i natursköna Sunnersta. Entréplanet erbjuder ett stort vardagsrum med plats för såväl soff- som matsalsgrupp och utgång till uteplats, stilrent kök med matplats för 6-8 personer, helkaklat dusch/WC med intilliggande tvättstuga och förråd under trappan. En våning upp finns tre bra sovrum, praktisk klädkammare inredd med hyllplan, allrum som med fördel kan byggas om till ytterligare ett sovrum och helkaklat badrum. På vinden erbjuds smart förvaring. På framsidan av huset finns en mindre stenlagd uteplats, perfekt för morgonkaffet! Från vardagsrummet når ni en stor uteplats med trädäck i bästa solläge. Till huset hör carport med motorvärmare samt förråd i samfällighetens byggnader. Här bor ni i ett fint, modernt hus med alla bekvämligheter i en barnvänlig oas med direkt access till lekplats. Under hösten 2016 öppnar den efterlängtade förskolan, Trasthagen. I närområdet finns shoppingcenter, skola, Uppsalas Alpina Center samt badvikar och båtplats. Varmt välkomna!

Uppsala / Sunnersta
Trasthagsvägen 4 E
Final price: 4 050 000 kr
Enclosed: 112 kvm
Running costs: 33 704 kr/år
Plotarea: 203 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Trasthagsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.