Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Kungsängen/Centrum / Tullgarnsgatan 3

Nu har du möjlighet att förvärva en nyproducerad 1:a med sovalkov och balkong i populära Kungsängen! Lägenheten är mycket yteffektiv och ger utrymme för allt man kan önska sig. Väl inne i bostaden möts du av en inbjudande entré med klinkergolv, öppen planlösning mellan ett välutrustat kök och vardagsrum med utgång till balkong. Vidare finns en avskild sovplats i sovalkov och ett rymligt helkaklat badrum rustat med kombimaskin. Snart står även den grönskande innergården klar, dessutom finns en takterrass med trädäck för alla medlemmar. Ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet med beräknad inflytt i september 2016. Hiss och direktaccess till garaget i källarplan. I Kungsängen bor du med närhet till både stadskärnan och årummet, och med spången är Stadsparkens grönområden bara några minuters promenad bort. I omedelbar närhet finns även livsmedelsbutik, salladsbar samt frisörer. Kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitet och city. Närheten till Resecentrums södra entré ger goda pendlarmöjligheter. Vänligen kontakta fastighetsmäklaren för mer information om visningstider.

Uppsala / Kungsängen/Centrum
Tullgarnsgatan 3
Final price: 1 650 000 kr
Enclosed: 29,5 kvm
Community fee: 2 058 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 1 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Tullgarnsgatan