Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Industristaden/Centrum / Tullgarnsgatan 20

Nyproducerad 3:a med två balkonger och lyxigt kök

Välkommen till en smakfull och stilren lägenhet i nyproducerad fastighet. En trea på andra våningen med två stora balkonger, en med kvällssol och en att avnjuta lugnet mot fin innergård. En välplanerad lägenhet som erbjuder vitmålade väggar och tak med genomgående ekparkett på golven förutom i badrummet. Här möts ni av en välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob med speglar. Det exklusiva köket från Marbodal har allt att erbjuda såväl estetiskt som i teknisk väg. Här finns gott om förvaring och extra arbetsyta på köksön. Det stora vardagsrummet med halvöppen planlösning mot kök rymmer både soffgrupp och matsalsmöbler, här når ni även ut till balkongen som ger er sista kvällssolen. Två rymliga sovrum varav ena med utgång till balkong samt helkaklat badrum med fönster, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Flytta till en ny och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening där värme, kallvatten, bredband, kabel-tv, källarförråd och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Det finns i dagsläget lediga garageplatser. Industristaden är en snabbt exploaterande stadsdel i centrala Uppsala som kommit att bli väldigt populär bland alla åldrar. Här finns allt nära till hands, bland annat; resecentrum, stadskärnan, årummet, livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger och fina innergårdar samt en riktigt fin lekpark i Anna Petrus parken. Välkommen att uppleva och se en av Uppsalas mest omtyckta stadsdel. Välkommen på visning!

Uppsala / Industristaden/Centrum
Tullgarnsgatan 20
Final price: 3 190 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Community fee: 4 640 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Tullgarnsgatan