Sök Meny
Såld

Uppsala - Tunabackar / Svartbäcken / Väpnargatan 1 A

Högst upp med stor balkong i sydostligt läge

Välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen i populärt kvarter med gång- och cykelavstånd till det mesta. Bostaden ligger högst upp i huset och har stor möblerbar balkong i sydostligt läge där ni avnjuter härlig förmiddagssol. Fräscht kök från 2012 utrustat med diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn, integrerad mikrovågsugn, kyl samt två frysar. Det helkaklade badrummet är utrustat med duschväggar i glas och gjordes om i samband med föreningens stamrenovering 2007. I bostaden finns flera garderober och till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Stabil förening med låg belåningsgrad/kvm som inte planerar att höja månadsavgiften. Senaste åren har flera stora renoveringar gjorts som exempelvis byte av lägenhetsdörrarna, utbyggnad av balkongerna, upprustning av den yttre miljön samt tidigare nämnda stamrenovering. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, pingisrum, hobbyrum samt motionsrum. Suveränt läge för den aktive med närhet till exempelvis gröna motionsområden, beachvolleybollplaner, Fyrisfjädern samt Fyrishov. Torbjörnstorg ligger ett par hundra meter från bostaden och här finns allt från mataffär och apotek till konditori och restaurang. Kort cykelavstånd till Uppsalas stadskärna och bra bussförbindelser finns. Välkommen hem!

Uppsala / Tunabackar / Svartbäcken
Väpnargatan 1 A
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 54,5 kvm
Avgift: 2 605 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-11-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Väpnargatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.