Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Sävja / Västgötaresan 25

VÄLDISPONERAT RADHUS MED FRITT LÄGE OCH ACCEPTERAT PRIS!

*ACCEPTERAT PRIS 1.795.000:-, RING 018-606023 FÖR VISNING! Här finner ni ett ljust och väldisponerat radhus med attraktivt och fritt läge mot skogsdunge. Påkostat kök med matplats för 6-8 personer. Hall med bra förvaring genom genomtänkt garderobslösning. Vardagsrum med ingång från hallen och köket samt utgång till den grönskande uteplatsen som vetter mot skogen. Två rymliga badrum. Tre stycken väldisponerade sovrum samt ett allrum på övre plan. På framsidan av huset finns en uteplats som är stenlagd och i anslutning till den finner ni husets förråd. Omtyckt område med närhet till förskola, skola, kommunikationer och vårdcentral samt apotek. Lugnt och grönskande läge endast 10 minuters resa med bil till City. Välkomna på visningen av Västgötaresan 25!

Uppsala / Sävja
Västgötaresan 25
Final price: 1 700 000 kr
Enclosed: 110,5 kvm
Community fee: 7 270 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Västgötaresan