Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Verkmästargatan 9

Välkommen till trivsam 2:a i populära Salabacke med balkong och tilltalande utsikt mot grönområden. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en hall med goda förvaringsutrymmen och ett kök med matplats. Vidare erbjuds ett stamrenoverat badrum, ett stort sovrum samt ett vardagsrum med utgång till balkong i härligt solläge. Till lägenheten hör två förråd. Välskött förening där värme, vatten samt kabel-TV (grundutbud) ingår i avgiften. Inga planerade avgiftsförändringar. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, bastu med relax, samlingslokal samt gästrum. Trevlig innergård med grillplats och lekplats. Här bor ni i ett attraktivt läge nära city, Gränby Centrum, kommunikationer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Uppsala / Salabacke
Verkmästargatan 9
Final price: 1 860 000 kr
Enclosed: 52,6 kvm
Community fee: 2 836 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 0,5 tr
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Verkmästargatan