Sök Meny
Såld

Uppsala - Salabacke / Verkmästargatan 1 C

1:a med sovalkov och ett totalrenoverat kök i Salabacke

Välplanerad 1:a med sovalkov i populära Salabacke. Lägenheten fördelar sig på en hall med bra förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat fräscht badrum. Vidare erbjuds ett totalrenoverat kök från 2012 och ett vardagsrum med sovalkov. Vid sovalkoven finns god förvaring i vägghängda skåp. I vardagsrummet erbjuds vacker fiskbensparkett samt plats för matbord, soffa och läshörna. Till lägenheten följer ett källarförråd. I föreningen finns det 4 tvättstugor, gemensamhetslokal, hobbyrum, vävstuga, cykelrum, bastu samt övernattningsrum. Det finns även trevliga grillplatser med trädgårdsmöbler och en populär boulebana. Välskött förening där värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt internet (100/10mbit/s) ingår i avgiften. Inga planerade avgiftshöjningar. Här bor ni i ett attraktivt läge nära city, Gränby Centrum, kommunikationer och restauranger. Välkommen på visning!

Uppsala / Salabacke
Verkmästargatan 1 C
Slutpris: 1 540 000 kr
Boarea: 24 kvm
Avgift: 1 634 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: Halv trappa
Såld: 2016-10-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Verkmästargatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.