Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Årsta / Vitkålsgatan 54

Gavelradhus i populära Årsta!

Varmt välkomna till ett gavelradhus på Vitkålsgatan 54 i populära Årsta! Huset är väl omhändertaget och i två plan om 110+110 kvm. På entréplanet finns en stor hall, vardagsrum, kök, duschrum, gäst-wc och fyra sovrum - perfekt för den större familjen. I källarplanet finns tvättstuga, förråd och gillestuga som även kan inredas som sovrum. Två utgångar till en stenbelagd uteplats och tomt med planteringar och gräsmatta. Intill tomten finner ni stora grönområden med hagar och ängar. Sätt din egen prägel och gör detta till ert drömboende! Beläget i ett populärt och barnvänligt område med flertalet skolor i närheten. I anslutning till Årsta centrum breder Årstaparken ut sig. Här finns både promenadstråk och fotbollsplaner. Från Årsta finns utmärkta kommunikationer ner på stan med stadsbussarna eller via cykelstråken. Till Uppsala city dit du enkelt tar dig med bil, buss eller på cykel på endast 15 minuter. Välkommen på visning!

Uppsala / Årsta
Vitkålsgatan 54
Final price: 4 210 000 kr
Enclosed: 110/110 kvm
Running costs: 46 404 kr/år
Plotarea: 291 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Vitkålsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.