Vreta strandväg 22

Vreta strandväg 22

Slutpris

7 100 000 kr


Vreta— Uppsala

Vreta strandväg 22


Slutpris
7 100 000 kr

Vreta— Uppsala

206 kvm i Vreta med utsikt mot Ekoln och Skarholmen. Båtplats!

En fantastisk 2-plansvilla om 206 kvm i modernt utförande med svartmålad liggande träpanel och höga och breda fönsterpartier som bitvis sträcker sig från golv till tak i ett av Uppsalas mest attraktiva områden kring Mälaren där de flesta rum har en fri och fantastisk utsikt mot Ekoln och Skarholmen. Stor hall med klädavhängning och garderober och öppet mot vardagsrum där fungerande braskamin finns och med utsikt mot Ekolns vatten och Skarholmens båthamn. Från vardagsrummet utgång till träaltan med morgonsol. Mindre och träbeklädd vägg avdelar från vardagsrum mot det underbara och specialritade köket med vit skåpinredning, skafferi med ljusa glasskjutdörrar, köksö med rostfri bänkskiva, induktionshäll och integrerad ho, inbyggda maskiner, extra bred kyl/frys, bra arbetsytor och matplats för många kring matbordet. Ytterligare mindre och träbeklädd vägg avdelar från vardagsrum mot TV-rum/bibliotek. Badrum med fönster, svart klinker på golv, vita kakelplattor på vägg med accentbård i svart, handfat med kommod och vikbara glasdörrar mot duschplats. Tvättstuga med svart klinkergolv, vita väggar, grovingång, TM, TT, TS, ho och värmepanna. Hela nederplanet med vattenburen golvvärme under de helklinkrade ytorna. Från hallen uppgång till extra bred trapp med räcke i trä och rostfritt till övre plan. Extra stort allrum/TV-rum/lekrum med ekparkett, vita väggar och fransk balkong. 4 rejäla stora sovrum med parkettgolv, ljusa tapeter och gott om förvaringsutrymmen. Extra stort badrum med brunt klinker på golv, vita kakelplattor på vägg med accentbård i brunt, stort badkar, dusch med vikbara glasdörrar, 2 handfat med kommoder, speglar, wc. Övervåning med vattenburna termostater. På tomten om 2.900 kvm finns extra hög carport, flera uppställningsplatser för bilar på uppfarten, förråd, cykelförråd under tak, ca 20 kvm förråds-sommarhus, gräsytor och boulebana. Till fastigheten hör del i brygga med båtplats, ca 200 meter från tomten. Ett enastående boende som måste upplevas på plats!


Boarea
206 kvm
Driftkostnad
42 300 kr/år
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-07-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Vreta Strandväg såldes av oss 2017-07-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vreta Strandväg.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.