Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Centrum / Vretgränd 17

Med centralt, attraktivt pendlarläge ligger denna välplanerade gavel-6:a om ca 126 kvm med möjlig uthyrningsdel! Lägenheten är bekvämt belägen i fastighet med hiss från halvtrappa och har ett visst renoveringsbehov och stor potential att kunna bli ditt nya drömboende. Lägenheten erbjuder en välkomnande entré i möblerbar hall, kök med matplats för fyra personer, generösa sällskapsytor i form av matrum med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet med fönster med ljusinsläpp från två håll. Matrummet har utgång till inglasad balkong som vetter mot innergården. Vidare finns fyra stora sovrum, bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och ett helkaklat badrum samt dusch/WC-utrymme som stamrenoverades 2003. I anslutning till ett av sovrummen finns en separat toalett och separat ingång från trapphuset. För den som önskar kan detta utrymme med fördel disponeras som uthyrningsdel. Välskött förening med många stora renoveringar genomförda. Under våren och sommaren 2016 kommer fönsterbyte att genomföras. Här bor ni med ett centralt men ändå lugnt läge, bara några minuters promenad till Resecentrum och citykärnan med all tänkbar service!

Uppsala / Centrum
Vretgränd 17
Final price: 4 350 000 kr
Enclosed: 126 kvm
Community fee: 5 548 kr/mån
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Floor: 2 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Vretgränd