Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Fålhagen / Ymergatan 36A

Gavelläge, sovalkov samt rejält kök

Välkommen till denna välplanerade etta belägen på husets gavel samt endast ½-trappa upp i byggnaden. Vardagsrummet har fönster i två vädersträck och är utrustat med vacker fiskbensparkett samt en praktisk sovalkov. Köket är charmigt med vackert trägolv samt serveringsskåp och här finns stor arbetsyta samt plats för matbord. Badrummet är utrustat med duschkabin samt toppmatad tvättmaskin. I hallen finns tre integrerade garderober och till lägenheten hör två källarförråd. Stabil förening som i dagsläget inte planerar någon större renovering eller avgiftsförändring. Fålhagen är ett centralt och mycket populärt område med gångavstånd till Resecentrum, mataffär, restauranger samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Uppsala / Fålhagen
Ymergatan 36A
Final price: 1 600 000 kr
Enclosed: 43 kvm
Community fee: 2 959 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Ymergatan