Ymergatan 36A

Ymergatan 36A

Slutpris

1 600 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Ymergatan 36A


Slutpris
1 600 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Gavelläge, sovalkov samt rejält kök

Välkommen till denna välplanerade etta belägen på husets gavel samt endast ½-trappa upp i byggnaden. Vardagsrummet har fönster i två vädersträck och är utrustat med vacker fiskbensparkett samt en praktisk sovalkov. Köket är charmigt med vackert trägolv samt serveringsskåp och här finns stor arbetsyta samt plats för matbord. Badrummet är utrustat med duschkabin samt toppmatad tvättmaskin. I hallen finns tre integrerade garderober och till lägenheten hör två källarförråd. Stabil förening som i dagsläget inte planerar någon större renovering eller avgiftsförändring. Fålhagen är ett centralt och mycket populärt område med gångavstånd till Resecentrum, mataffär, restauranger samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!


Boarea
43 kvm
Avgift
2 959 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2016-08-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.