Search Menu
Bostaden är såld

Vattholma - Tensta / Tensta Källslätt 64

Hemtrevlig enplansvilla belägen i naturskön miljö med två garage och förråd!

Omringad av skog och gröna ängar finner ni denna trevliga enplansvilla med två isolerade garage med gott om förvaringsutrymme, perfekt för hobbyverksamhet. Huset erbjuder ett härligt kök med plats för 6-8 personer, ett stort vardagsrum med öppen spis och plats för såväl en stor matsalsgrupp som soffhörna. Vidare finner ni tre sovrum i olika storlekar, varav ett med utgång till den inglasade altanen som vetter mot tomtens insynsskyddade baksida och lummig skog. För den som önskar ytterligare ett sovrum går det att göra genom att ta en del av vardagsrummet i anspråk. Utöver detta finns ett fräscht badrum från 2007/2008 och gäst-wc från samma år. Intill köket finns en tvättstuga med groventré, pannrum, bastu och ytterligare en dusch. Tomten är plan och lättskött och har blommor som jasmin, syrén och brudspirea men även äppelträd och rabarber. Huset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till E4:ans på- och avfart och Upptåget i Vattholma dit man tar sig på några minuter med bil. Varmt välkommen!

Vattholma / Tensta
Tensta Källslätt 64
Final price: 2 900 000 kr
Enclosed: 147/51 kvm
Running costs: 26 705 kr/år
Plotarea: 1235 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Vattholma / Tensta Källslätt
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.