Search Menu
Bostaden är såld

Byske - Furuögrund, Byske / Furuögrund 42

Själfullt boende med havsnära läge

När du en dröm om ett boende med havsnära läge? Nu erbjuds ett fantastiskt tillfälle att infria dina drömmar i Furuögrund! Vacker och välbevarad före detta lärarbostad från 1920-talet, med många fina, tidstypiska detaljer bevarade. Genomgående omsorgsfullt utvalda och exklusiva ytskikt, högt i tak och fantastiskt ljusinsläpp från vackra fönster. Ljuvlig trädgårdstomt och rymlig altan i soligt söderläge. Uthusbyggnad med vedbod/snickeri, gästrum och bod samt vackert lusthus. Installerad bergvärme borgar för goda driftskostnader. I Furuögrund bor du sagolikt till, med havet som granne samt med närhet till service i Byske. Besiktat och energideklarerat av Anticimex. Välkommen att njuta av atmosfären på plats, på någon av våra visningar!

Byske / Furuögrund, Byske
Furuögrund 42
Final price: 2 520 000 kr
Enclosed: 216/65 kvm
Running costs: 30 222 kr/år
Plotarea: 2979 kvm
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västerbotten / Byske / Furuögrund
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.