Search Menu
Bostaden är såld

Härnösand - Roten / Roten 288

Söker du något utöver det vanliga? Livskvalité kommer du garanterat att finna här!

Välkommen till en härlig naturupplevelse bland underbara knuttimrade stugor och vacker idyll! Här finns allt man behöver för en rofylld vistelse eller för storslagna sommarfester och kräftskivor. Stugan är till stor del byggd av träd från tomten och uppförd med kärlek, vilket känns direkt då man tar första steget in i stugan. Här finns många fina detaljer och tankar bakom varje litet skrymsle. På tomten finns flera uteplatser som följer solens strålar under hela dagen, växthus för de med gröna fingrar, gäststuga för fler gäster och förrådsbyggnad med verkstad för den händiga. På fastigheten finns även en bastu och en grävd damm där man kan svalka av sig under varma sommardagar eller efter ett härligt bastubad. Vintertid finns flera fina skoterleder, pimpelsjöar och skidspår att njuta av. Varmt välkommen på visning för denna pärla där livskvalité är ledordet! Ester Hemström

Härnösand / Roten
Roten 288
Final price: 700 000 kr
Enclosed: 62 kvm
Running costs: 11 354 kr/år
Plotarea: 1,24 ha
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västernorrland / Härnösand / Roten