Search Menu
Bostaden är såld

Härnösand - Sjöviken & Solum / Sjöviken 166 samt tomten Solum 1:77

Svårslaget läge i Sjöviken med magiskt utsiktstorn!

Det är med stor glädje vi bjuder in till visning av denna underbara sommarstuga med havsnära läge i Sjöviken. Här har man lyckats skapa en helt fantastisk villa som direkt ger en känsla av trivsel. Invändigt väntar en varm och smakfull boendemiljö med härlig atmosfär och inte minst allrummet på övre plan ger den där riktiga wow-känslan med sin generösa yta för sociala umgängen. Genomgående mycket ljust tack vara de stora fönstren mot vattnet som släpper in solens strålar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum på nedre planet ger utrymme för umgänge med nära och kära. Eller så njuter du själv av tillvaron på den rymliga altanen och med ett dopp i havet som endast ligger några fotsteg bort. Denna pärla har det där lilla extra som skänker livskvalitet! Varmt välkommen på visning! Önskar mäklaren Ester

Härnösand / Sjöviken & Solum
Sjöviken 166 samt tomten Solum 1:77
Final price: 1 550 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Running costs: 9 900 kr/år
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västernorrland / Härnösand /