Sök Meny
Såld

Härnösand - Rotudden / Skarpskyttegatan 6

Rymlig tvåfamiljsvilla på Rotudden

Rymlig villa som idag rymmer två lägenheter, en på entréplan och en på övre plan. Båda lägenheterna är på fyra rum och kök vardera. Vill man istället ha en rymlig enfamiljsvilla så går det enkelt att disponera om huset. Huset är nymålat och fjärrvärme är indraget. Villan är byggd i början av 1900-talet och mycket av den gamla charmen finns bevarad såsom inbyggda köksskåp, fem kakelugnar (dock ej i bruk) och mycket generös takhöjd. Skyddad trädgård på baksidan där också en garage- och förrådsbyggnad finns. I den uppvuxna trädgården finns ett trädäck med grillplats.

Härnösand / Rotudden
Skarpskyttegatan 6
Slutpris: 1 005 000 kr
Boarea: 200 kvm
Driftkostnad: 43 187 kr/år
Tomtarea: 1108,7 kvm
Rum: 9 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-11-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västernorrland / Härnösand / Skarpskyttegatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.