Search Menu
Bostaden är såld

Härnösand - Härnön / Smultronvägen 35

Bra läge på Härnön! Garage och fjärrvärme.

Varmt välkomna till Smultronvägen 35 och detta hemtrevliga radhus. Ni finner radhuset i ett bra läge och med en låg boende kostnad. Entréplanet erbjuder sociala ytor och ett praktiskt kök. Vardagsrummet är husets hjärta, här får ni plats med en soffgrupp och en matsalsmöbel. Härifrån har ni även utgång till den härliga altanen i söderläge. På det övre planet finns tre sovrum, badrum med badkar och tvättmaskin. Till radhuset hör ett garage samt ett rymligt extra förråd. Här bor ni med ett fantastiskt läge på välplanerade kvadratmetrar. Med andra ord ett mycket tilltalande boende som bör upplevas. Hjärtligt välkomna på visning!

Härnösand / Härnön
Smultronvägen 35
Final price: 880 000 kr
Enclosed: 100/5 kvm
Running costs: 6 485 kr/år
Plotarea: 160 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Härnösand / Smultronvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.