Search Menu
Bostaden är såld

Kvissleby - Juniskär / Åkersviksvägen 19

Möjlighet att förvärva ett enkelt men gulligt sommarställe i Juniskär! Fastigheten består av storstuga, gäststuga och uthuslänga med förråd, vedbod, snickarbod och utedass. Det finns kommunalt sommarvatten april-sep. Stor tomt om 1565 kvm, belägen med lite höjd och havsglimt. Allt fler fastigheter i Juniskär blir permanentboenden och många intilliggande grannar har anslutit sig till kommunalt vatten och avlopp samt dragit in fiber via Serva-Net. Mysigt ställe för er som bara vill ha en lugn och avkopplande plats att komma till endast 17 km eller 15 minuter från stan, eller för er som vill exploatera tomten och bo här permanent. Promenadavstånd till avskild badstrand nere i Åkersviken och till Café Juniskär om man vill ta en fika. Välkommen på visning - lördag 7/5.

Kvissleby / Juniskär
Åkersviksvägen 19
Final price: 625 000 kr
Enclosed: 30 kvm
Running costs: 6 640 kr/år
Plotarea: 1565 kvm
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kvissleby / Åkersviksvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.