Search Menu
Bostaden är såld

Matfors - Matfors - Lunde / Lunde 120

Hästgård

Drömmer du om ett liv på landet? Nu ges möjlighet att förvärva denna hästgård med fantastiskt läge i Lunde - Matfors! Renoverat bostadshus om ca 200 kvm, stall med 5 st boxar, stora fina hagar som går ner till vattnet, härbre på gården samt en platsbyggd pool med rogivande utsikt mot lägdorna . På fastigheten finns en renoverad sommarstuga med avskilt läge och fantastisk utsikt mot Ljungan, kan nyttjas för egen del eller för uthyrning. Huset erbjuder ett stort lantligt kök med fin utsikt, renoverat badrum och flera rymliga sovrum med fina bevarade trägolv. Allrum på entréplan med kakelugn och ett stort allrum på övre plan med en otrolig rymd och öppet till nock. Här bor man med närhet till Matfors centrum, skolor, ridskolor, badsjö och endast 20 minuter ifrån Sundsvalls stad. Ett ställe som måste upplevas på plats!

Matfors / Matfors - Lunde
Lunde 120
Final price: 3 000 000 kr
Enclosed: 199/5 kvm
Fastigh.bet: Sundsvall Fors 4:46
Objekttyp: Hästgård
Totalareal: 5,2 ha
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Matfors / Lunde