Search Menu
Bostaden är såld

Matfors - Skedvik / Skedvik 150

Välkommen till ett unikt sagolikt hus! Sekelskiftesvilla anno 1901 i två plan om totalt 260 kvm med 8 rum och kök, varav 5 sovrum. Huset har genomgått både exteriör och interiör totalrenovering senaste året. Stora energibesparande åtgärder har gjorts där huset anpassats för permanentboende. Påkostade och stilrena materialval där man varsamt bevarat originalstil och tidstypiska detaljer från tidigt 1900-tal så som kakelugn, vedspis, timmerväggar samt vackra spegeldörrar. Familjär planlösning med stora allrum på varje plan, där sällskapsytorna finns på entréplan och sovrummen på övre plan. Högt beläget med två stora balkonger i rakt söderläge med fri utsikt över sjön Vikarn, där det till fastigheten tillhör servitut för nyttjande av badstrand samt båtplats. Drömboendet för Er som vill bo idylliskt och rofyllt nära naturen, men ändå ha stan på endast 20 kilometers avstånd. Välkommen på visning - Sön 8/5 och tis 10/5.

Matfors / Skedvik
Skedvik 150
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 260 kvm
Running costs: 32 801 kr/år
Plotarea: 1850 kvm
Rooms: 8 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-07-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Matfors / Skedvik
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.