Search Menu
Bostaden är såld

Njurunda - Björköviken / Björköviken 325

Fantastiskt läge nära havet och badstrand.

Charmigt fritidshus med hörntomt. Fastigheten är utbyggd 2006 med 12 kvm och används som sovrum. Genomgående ljusa ytskikt och vitmålade trägolv. Vardagsrum med öppen spis med kassett samt utgång till inglasad altan. På fastigheten finns varmbonad gäststuga, gästhus med inrett rum på ca 8 kvm, förråd och utedass, samt lekstuga. Underbart läge då möjligheten finns att njuta av både skog och natur samt havet och underbar sandstrand precis nedanför. Ingen naturlig passage då fastigheten ligger i återvändsgata. Båtplats ingår! Här kan du bara vara dig själv och njuta, ett ställe som måste upplevas! Välkommen på visning.

Njurunda / Björköviken
Björköviken 325
Final price: 1 020 000 kr
Enclosed: 54 kvm
Running costs: 8 017 kr/år
Plotarea: 1040 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västernorrland / Njurunda / Björköviken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.