Search Menu
Bostaden är såld

Söråker / Centrumvägen 61

Mexitegelvilla med gott om utrymme och dubbelgarage!

Välkommen till denna rymliga mexitegelvilla med ett 1-plan i souterräng. Fin och lättskött trädgårdstomt med fritt läge. Villan för den stora familjen eller för dig som vill driva en verksamhet hemifrån. Entréplan med rymligt kök, vardagsrum med utgång till balkong, 3 sovrum, badrum och gästtoalett samt en separat del med egen entré som rymmer allrum och arbetsrum. Souterrängvåning med allrum, klädkammare, matkällare, tvättstuga med torkrum intill, stor förrådsdel/ hobbyrum med möjlighet att göra om till boyta samt dubbelgarage. Här bor du naturskönt och lantligt men med närhet till Söråkerscentrum med affär, gym, vårdcentral, förskola och skola. Välkommen att anmäla dig för visning.

Söråker
Centrumvägen 61
Final price: 1 600 000 kr
Enclosed: 99/112 kvm
Running costs: 43 939 kr/år
Plotarea: 1638 kvm
Rooms: 7 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-09-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västernorrland / Söråker / Centrumvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.