Sök Meny
Såld

Sörberge / Ekvägen 1b

Totalrenoverad 1-plansvilla!

Varmt välkommen till denna helrenoverade pärla i lugnt, välskött och naturnära bostadsområde. 1-plansvilla med genomgående vitmålade väggar, ljust renoverat kök med härlig öppen planlösning mot vardagsrum. Badrummet är totalrenoverat från grunden år 2016. Med både Indalsälven och dess mynning (Sveriges största delta) i nära anslutning har du bland annat tillgång till fantastiska strövområden, fiske, bad golf och skoterled. Promenadavstånd till Sörberge centrum, livsmedelsbutik, bussförbindelser samt förskola och skola. Området Norrberge tillhör Fagerviks idylliska och populära skolområde. Välkommen på visning!

Sörberge
Ekvägen 1b
Slutpris: 1 725 000 kr
Boarea: 102 kvm
Driftkostnad: 19 924 kr/år
Tomtarea: 2460 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-10-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västernorrland / Sörberge / Ekvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.