Ångaregatan 3 - 1302

Ångaregatan 3 - 1302

Slutpris

1 900 000 kr


Norra Kajen— Sundsvall— Nyproduktion

Ångaregatan 3 - 1302


Slutpris
1 900 000 kr

Tillhör projekt Brf Haga Strand
Norra Kajen— Sundsvall— Nyproduktion

Nyproduktion

Nu finns möjlighet att förvärva havsnära bostadsrätter i bästa solläge på Norra Kajen. Moderna planlösningar, hög standard och med möjlighet till tillval. Minst en balkong, terrass eller uteplats per lägenhet. Hiss, garage och förråd för ett bekvämt boende. Skyddad innergård. Inflyttning beräknad till fjärde kvartalet 2018.

Arkitekten Anki Haasma's egna ord: I bästa läge längs Norra kajen har vi valt att placera två flerfamiljshus sammanbundna med en gemensam upphöjd gård som nås via breda trappor mot kajpromenaden. Under den upphöjda gården ligger en gemensam källarvåning som inrymmer en parkeringsplats per lägenhet samt lägenhetsförråd. Byggnadsvolymerna har tre sidor klädda med varmt mörkt tegel och mot gården utförs den fjärde sidan i ljus puts. Husen har indragna vindsvåningar beklädda med skivmaterial. De flesta lägenheter är genomgående och samtliga har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De större lägenheterna har dubbla balkonger, en i öster och en i väster. Lägenheterna mot kajpromenaden har dessutom en balkong som går över hörn och även utnyttjar söderläget. Vindsvåningarna har ett tillhörande penthouse som kan nyttjas som sovrum eller extra vardagsrum. Utanför de generösa skjutpartierna finns en pergola som ger skydd mot sol och vind.


Boarea
62 kvm
Avgift
3 617 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-02-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.