Search Menu
Bostaden är såld

Sundsvall - Sidsjön / Karlsbergsvägen 10

Äntligen till salu i natursköna Sidsjön! Parhus i två plan med garage och egen gård. 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Bra planlösning med sällskapsytor och inglasat uterum på nedre plan och sovrummen på övre plan. Nyrenoverat kök och badrum och i övrigt genomgående fina ytskikt. Lugnt och omtyckt område bestående av nio parhus belägna vid återvändsgränd. Direkt närhet till populära förskolor, skolor, vårdcentral, matbutik och kommunikation. Vackra rekreations- och motionsområden kring Sidsjöns härliga natur med el-ljusspår, stigar, fotbollsplan, fiske, strand och bad sommartid samt skidspår, slalombackar och skridskobana vintertid. Ett mycket lättskött och ekonomiskt boende med låga driftskostnader, endast 1700 kr/mån i avgift till samfällighetsföreningen där värme, vatten, tv och bredband 50 Mbit ingår. Välkommen på visning 18-19/5!

Sundsvall / Sidsjön
Karlsbergsvägen 10
Final price: 3 600 000 kr
Enclosed: 117/11 kvm
Running costs: 32 873 kr/år
Plotarea: 408 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sundsvall / Karlsbergsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.