Search Menu
Bostaden är såld

Sundsvall - Granlo / Syrénvägen 4

Välkommen till en rymlig och praktisk enplansvilla mitt i populära Granlo! 156 kvm i ett plan med 5 rum och kök varav 4 sovrum. Ljusa öppna ytor i husets hjärta där alla sällskapsytor finns med kök, vardagsrum och matdel. Genomgående ekparkett och vita väggar. Bra planlösning med två entréer, gott om förvaring och sammanhängande varmgarage med elektronisk port. Fiber via Serva-Net. Lättskött hus med låg driftskostnad. Tomt runt huset med plan gräsyta för lek samt vacker arkitektritad trädgård framför entré. Här bor man längst in på lugn återvändsgata angränsande till grönområde med lekpark. Korta promenadavstånd till såväl förskola, skola och matbutik. Bra cykelbanor in till stan och fina jogging-/skidspår i naturen kring Huli. Välkommen på visning!

Sundsvall / Granlo
Syrénvägen 4
Final price: 3 650 000 kr
Enclosed: 156 kvm
Running costs: 29 377 kr/år
Plotarea: 806 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sundsvall / Syrénvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.