Search Menu
Bostaden är såld

Arboga - Nannberga / Hovgårdsvägen 10

Nannberga - Ca 100 m till Hjälmaren

Välkommen till Hovgårdsvägen 10 och Nannberga. I direkt anslutning till Hjälmaren ligger detta trevliga permanent-/ fritidshusområde med ca 35 km till Örebro och ca 20 km till Arboga. I området finns båt- och badplats. Hörnfastighet, 1.100 kvm med tre st byggnader. Huvudbyggnad - byggt 2012 med bl a stora fönsterpartier och sällskapsutrymme med ca 5 meter i takhöjd och sjöutsikt, "lillstuga" och gäststuga. Finns vatten och avlopp indraget i huvudbyggnad och "lillstuga" totalt tre wc och två bad-/duschrum. Byggnadernas inramning skapar en insynsskyddad innergård och har soldäck samt nedsänkt pool i anslutning till uterummet. Huvudbyggnaden värms upp via bergvärme, braskamin och luftvärmepump. Rymligt garage med gjuten platta. Välkommen på visning!

Arboga / Nannberga
Hovgårdsvägen 10
Final price: 1 730 000 kr
Enclosed: 99/30 kvm
Running costs: 20 872 kr/år
Plotarea: 1100 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Arboga / Hovgårdsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.