Search Menu
Bostaden är såld

Västerås - Västermalm / Lidmansvägen 1A

CENTRALT MED ÄLDRE CHARM OCH KARAKTÄR

Belägen vid Djäkneberget endast en halv trappa upp finns denna mycket tilltalande lägenhet med äldre charm och karaktär och härliga sällskapsytor. Två rum i fil, varav ett med utgång till balkong i sydvästläge, sovrum och stor möblerbar hall, ljust och modernt kök, helkaklat badrum, gästtoalett samt tvättutrymme med tvättmaskin. Förhöjd takhöjd och genomgående trägolv. Välskött förening med god ekonomi. Lugnt och trivsamt område i närheten av Djäkneberget med gångavstånd till city och gång-/cykelavstånd till järnvägsstationen. Fina promenadstråk vid och på Djäkneberget, längs Svartån och ner mot och vid Mälaren. Möjlighet finns att dela av lägenheten, som tidigare varit två och hyra ut en del (Se bilagd alternativ planlösning)

Västerås / Västermalm
Lidmansvägen 1A
Final price: 3 050 000 kr
Enclosed: 97 kvm
Community fee: 4 420 kr/mån
Rooms: 3,5 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västmanland / Västerås