Search Menu
Bostaden är såld

Västerås - Malmaberg / Gjutargatan 26 A

Läcker och rymlig 5 rummare med radhuskänsla. Markplanet med egen entré spänner över 92m² fördelat på 4 rum och kök samt badrum. En stor uteplats på 45m² tillhör lägenheten och ligger med västerläge. En trappa ned finner ni ytterligare ett våningsplan som spänner över 67m² med vattenburen golvvärme i hela våningsplanet. Här finns ett stort rum med ekparkett, vita bredspacklade väggar samt infällda dimbara spotlights i taket. Intill ligger den egna relaxen med bastu, bubbelbad och dusch. Relaxen är helkalkad, har vattenburen golvvärme och infällda dimbara spotlights i taket. Finns även separat tvättstuga med gäst-wc samt torktumlare och tvättmaskin från Bosch. Detta plan har även egen entré. Juridisk person kan accepteras som köpare av denna lägenhet. Samtliga rum har parkettgolv i ek och bredspacklade vita väggar. Våtutrymmen på markplan är helkaklade med elektrisk golvvärme. Väggarna har större vita rektangulära kakelplattor och på golvet läggs mörkgrått golvklinker i storlek 15cm*15cm. Köket utrustas med ett kök från Marbodal. Köksuckorna är släta vita. Arbetsytorna är täckta med bänkskivor i granit med underlimmade diskhoar. Vitvarorna är levererade från Bosch. Lägenheten är ritad av arkitekt Martin Kuortti.

Brf Maskinisten
Västerås / Malmaberg
Gjutargatan 26 A
Final price: 3 000 000 kr
Enclosed: 159 kvm
Community fee: 5 952 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Västerås / Gjutargatan