Search Menu
Bostaden är såld

Västerås - Malmaberg / Gjutargatan 26 B

Gavel 3:a med öppen spis, burspråk samt balkong i norr. Lägenheten spänner över 83 m² fördelat på 3 rum och kök samt ett extrarum. För övrigt har lägenheten både badrum och gäst-wc. Den öppna spisen i vardagsrummet tillför extra charm. Samtliga rum kommer att ha 3-stavs parkettgolv i ek och bredspacklade vita väggar. Våtutrymmena kommer att vara helkaklade med elektrisk golvvärme. Väggarna har större vita rektangulära kakelplattor och på golvet läggs mörkgrått golvklinker i storlek 10cm*10cm. Köket utrustas med ett kök från Marbodal. Köksuckorna är släta vita. Arbetsytorna täcks med bänkskivor i granit med underlimmade diskhoar. Vitvarorna levereras från Bosch. Lägenheten är ritad av arkitekt Martin Kourtti.

Brf Maskinisten
Västerås / Malmaberg
Gjutargatan 26 B
Final price: 2 300 000 kr
Enclosed: 83 kvm
Community fee: 3 986 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Västerås / Gjutargatan