Sök Meny
Såld

Västerås - Nordanby / Karlfeldtsgatan 101

Färdigrenoverat radhus i två plan med garage. Bara att flytta in!

Stilrent och välplanerat radhus i två plan med ett mycket bra läge i området. Parkering och garage finns direkt framför och baksidan har ett läge som gränsar mot en allmänning där barnen kan leka fritt. Markplanet utgörs av mer sociala delar som kök, vardagsrum och uteplats. Det övre planet utgörs av bostadsdelarna med tre sovrum, badrum och allrum där barnen kan ha sitt egna lilla tillhåll. Ett populärt boende för både yngre som äldre. Här är det renoverat, klart och bara att flytta in. Välkomna på visning!

Västerås / Nordanby
Karlfeldtsgatan 101
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea: 110 kvm
Driftkostnad: 35 750 kr/år
Tomtarea: 162 kvm (Tomträtt)
Rum: 4 rum
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västmanland / Västerås / Karlfeldtsgatan
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.