Search Menu
Bostaden är såld

Västerås - Malmaberg / Maskinistgatan 22

HYRESFRITT FÖRSTA ÅRET!

Markplans 3,5:a med egen entré och uteplats i väster. Lägenheten spänner över 80m² fördelat på 3,5 rum och kök samt badrum och gäst-wc. Förutom de två sovrummen finns även en stor klädkammare med fönster som kan nyttjas till barnkammare, arbetsrum eller liknande. En stor uteplats på 45m² tillhör lägenheten och ligger med västerläge. Samtliga rum har parkettgolv i ek och väggarna är bredspacklade och vita. Våtutrymmena är helkaklade med elektrisk golvvärme. Väggarna har större vita rektangulära kakelplattor och på golvet läggs mörkgrått golvklinker. Köket utrustas med ett kök från Marbodal. Köksuckorna är släta vita. Arbetsytorna täcks med bänkskivor i granit med underlimmade diskhoar. Vitvarorna levereras från Bosch. Lägenheten är ritad av arkitekt Martin Kuortti.

Brf Maskinisten
Västerås / Malmaberg
Maskinistgatan 22
Final price: 2 200 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Community fee: 3 889 kr/mån
Rooms: 3,5 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västmanland / Västerås / Maskinistgatan