Öster Mälarstrands allé 144

Öster Mälarstrands allé 144

Slutpris

3 750 000 kr


Öster Mälarstrand— Västerås

Öster Mälarstrands allé 144


Slutpris
3 750 000 kr

Öster Mälarstrand— Västerås

Från 15:e våningen är solnedgången vid Mälaren svårslagen!

Välkommen till denna 3:a med magnifik vidsträckt utsikt över hela Västeråsfjärden och Västerås stad. Lägenheten spänner över 82m² och är fördelad i en social yta i form av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum på hela 36m² och har stora ljusinsläpp i både väst och norr. Inglasad balkongen på 7m² i väst/sydväst med öppningsbara partier och svårslagen utsikt över Västeråsfjärdens solnedgång. Då lägenheten ligger på 15:e våningen så är läget helt fritt utan insyn. Vidare finns två helkaklade badrum med duschplats att tillgå. Garageplats går att hyra i centralgaraget under byggnaden och föreningen har en övernattnings lägenhet. Välkommen på visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 305 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
15 av 17 (Hiss finns)
Såld
2016-10-20

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Öster Mälarstrands Allé såldes av oss 2016-10-20. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Öster Mälarstrands Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.