Västra långgatan 17

Västra långgatan 17

Slutpris

5 750 000 kr


Sörhaga— Alingsås

Västra långgatan 17


Slutpris
5 750 000 kr

Sörhaga— Alingsås

Alingsås-Sörhaga villa Haibo

Tänk att få kalla detta vackra hus för "Mitt Hem". Under åren 1929-30, vid 64-års ålder, byggde sjökapten och fd Kubanske konsuln Gustav Harald Appelberg sig ett hem i Alingsås, 1935 gjordes en tillbyggnad och detta är slutresultatet. Här har ni allt som ett ståndsmässigt hem skulle inrymma på 30-talet så som Jungfrukammare, herr-rum, salong mm. Sedan 1975 har nuvarande ägare bott och ömt vårdat denna bostad. Är familjen stor? Det är inga problem, för här finns rum för alla och ändå härliga utrymmen för soaréer om så önskas. Villan ligger på en lummig och insynsskyddad trädgårdstomt, endast en kort promenad från station, sjukhus, skolor och centrum. Har jag väckt er nyfikenhet så säger jag bara "Haibo" så ses vi på visning.


Boarea/biarea
228/81 kvm
Driftkostnad
40 567 kr/år
Tomtarea
992 kvm
Rum
10 rum (5 sovrum)
Såld
2015-11-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.