Search Menu
Bostaden är såld

Borås - Sjöbo / Björkhemsgatan 49

Härlig vindsvåning med öppen spis

Högst upp i huset finner ni denna ljusa takvåning som präglas av snedtak och fantastisk takhöjd. Vardagsrum med öppen spis som förhöjer mysfaktorn med plats för möblemang på det sätt man finner passande. Kök med bra förvaringsmöjligheter, sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord, helkaklat badrum med tvättmaskin, genomgående bra förvaringsmöjligheter samt walk in closet garderob. Trivsam och välplanerad lägenhet några få minuters bilväg från både knalleland och centrum med utmärkta bussförbindelser. Gångavstånd till grönområden och Öresjö med badplats. Även nära till Sjöbo Torg med mataffär, pizzeria, postombud, apotek mm. Föreningen har bastu, relaxavdelning, biltvätt, grillplats samt flera lekplatser. Varmt välkommen på visning!

Borås / Sjöbo
Björkhemsgatan 49
Final price: 675 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 4 427 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Borås / Björkhemsgatan