Search Menu
Bostaden är såld

Borås - Norrmalm / Döbelnsgatan 56

Ljus och mysig villa i gott skick - där gammaldags charm möter modern standard!

Välkommen till denna ljusa och mysiga villa i gott skick - där gammaldags charm möter modern standard. Belägen på en stor, härlig trädgårdstomt där fruktträd, bärbuskar och häckar skapar en insynsskyddad idyll och fina platser för stunder i solen! Villan är välplanerad och erbjuder på entréplanet sällskapsytor i form av ett ljust vardagsrum med öppen spis, i öppen planlösning mot matsalsdel med utgång till trädgården. I det trivsamma köket finns plats för kökssoffa och matplats och gott om förvaringsmöjligheter finns i skafferiet och i ett förråd, här finns även en praktisk köksentré. I den välkomnande hallen finns plats för skor och ytterkläder och i anslutning till hallen finns en gästtoalett. En trappa upp finns en övre hall med utgång till en balkong i sydväst med eftermiddags- och kvällssol. På ovanplanet finner vi 3 ljusa sovrum och ett helkaklat badrum, smakfullt renoverat med badkar på tassar, vägghängd WC m.m. Från den övre hallen finns trappa upp till en klassisk, golvad råvind. I källaren finner vi en rymlig tvättstuga med torkrum, gott om utrymme för snickarhörna eller dylikt och förvaring. Fjärrvärme paket 4 ger låga driftskostnader! På gångavstånd från villan finns flera förskolor och skolor, det är också nära till flera gymnasieskolor och Högskolan. Några minuter bort finns shopping m.m. i Knalleland, flera matbutiker och stadskärnans utbud av restauranger, caféer, butiker och kultur. Nära till fin natur, bad och motionsspår i Kypeskogen, goda bussförbindelser mot centrum. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Borås / Norrmalm
Döbelnsgatan 56
Final price: 3 800 000 kr
Enclosed: 146/60 kvm
Running costs: 29 250 kr/år
Plotarea: 892 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Borås / Döbelnsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.