Döbelnsgatan 56

Döbelnsgatan 56

Slutpris

3 800 000 kr


Norrmalm— Borås

Döbelnsgatan 56


Slutpris
3 800 000 kr

Norrmalm— Borås

Ljus och mysig villa i gott skick - där gammaldags charm möter modern standard!

Välkommen till denna ljusa och mysiga villa i gott skick - där gammaldags charm möter modern standard. Belägen på en stor, härlig trädgårdstomt där fruktträd, bärbuskar och häckar skapar en insynsskyddad idyll och fina platser för stunder i solen!

Villan är välplanerad och erbjuder på entréplanet sällskapsytor i form av ett ljust vardagsrum med öppen spis, i öppen planlösning mot matsalsdel med utgång till trädgården. I det trivsamma köket finns plats för kökssoffa och matplats och gott om förvaringsmöjligheter finns i skafferiet och i ett förråd, här finns även en praktisk köksentré. I den välkomnande hallen finns plats för skor och ytterkläder och i anslutning till hallen finns en gästtoalett.
En trappa upp finns en övre hall med utgång till en balkong i sydväst med eftermiddags- och kvällssol. På ovanplanet finner vi 3 ljusa sovrum och ett helkaklat badrum, smakfullt renoverat med badkar på tassar, vägghängd WC m.m. Från den övre hallen finns trappa upp till en klassisk, golvad råvind. I källaren finner vi en rymlig tvättstuga med torkrum, gott om utrymme för snickarhörna eller dylikt och förvaring. Fjärrvärme paket 4 ger låga driftskostnader!

På gångavstånd från villan finns flera förskolor och skolor, det är också nära till flera gymnasieskolor och Högskolan. Några minuter bort finns shopping m.m. i Knalleland, flera matbutiker och stadskärnans utbud av restauranger, caféer, butiker och kultur. Nära till fin natur, bad och motionsspår i Kypeskogen, goda bussförbindelser mot centrum.

Varmt välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
146/60 kvm
Driftkostnad
29 250 kr/år
Tomtarea
892 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-05-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.