Search Menu
Bostaden är såld

Borås - Regementet / Lagercrantz Plats 7 B

Charmig vindsvåning i Brf Lagerkransen!

Välkommen till denna charmiga och fina vindsvåning i Brf Lagerkransen, belägen i en av de anrika militärkasernerna från Kungliga Älvsborgs regemente. Husen byggdes 1914 och byggdes om till bostadsrätter år 2011. Här är högt i tak och lägenheten har synliga takbalkar, härlig utsikt och två balkonger med skjutbara glaspartier som skapar en skön atmosfär. Hiss och tvättstuga finns i huset och utanför entrén finns en solig och fin innergård med stensatt uteplats och pergola som är gemensam för föreningens medlemmar. Lägenheten innehåller en stort och ljust vardagsrum i öppen planlösning med köksdel och matplats. Balkong med utsikt mot innergården och med ett bra solläge. Köket har vita luckor och mörka bänkskivor. Sovrum med plats för dubbelsäng, även här har man skjutdörrar till en balkong med högt och fint läge. I det helkaklade badrummet finns dusch, WC, kommod med handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Slutligen finns en hall med klinkergolv, här finns plats för sko- och hatthylla samt förvaring i flera garderober. Vardagsrummet kan delas av och därmed skapa ett andra sovrum. Brf Lagerkransen ligger naturskönt nära motionsspår och promenadvägar vid Pickesjön och Ramnasjön samt med gångavstånd till centrum m.m. Nära påfart Riksväg 40 mot Göteborg och Jönköping samt påfarter mot väg 41 och 27. Välkommen att boka tid för visning!

Borås / Regementet
Lagercrantz Plats 7 B
Final price: 1 650 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 4 708 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Borås / Lagercrantz Plats